Waterzijdig inregelen

Doorstroming van water zorgt voor comfort

Een behaaglijk klimaat in uw pand is een belangrijke factor voor een aangenaam werkklimaat. Soms is het lastig om het voor iedere ruimte van het pand goed te regelen: het ene kantoor is bijvoorbeeld koud, maar de vergaderzaal lijkt op een sauna. Verschillende temperaturen in het gebouw zijn te verklaren door de werking van de CV-ketel.

Bespaar energie met slimme oplossingen
Doorstroming van water zorgt voor comfort - waterzijdig inregelen

Onevenredige verdeling ketelwater
Een onevenredige verdeling van het water in de CV-ketel zorgt ervoor dat het water bij de ene radiator sneller doorstroomt dan bij de andere. Een snellere doorstroom zorgt voor een hogere temperatuur en dat verklaart het temperatuurverschil in de ruimtes van uw pand. U kunt op verschillende manieren controle krijgen over dat temperatuursverschil.

Waterzijdig inregelen
De eerste manier om controle te krijgen over het klimaat in het pand is het zogeheten waterzijdig inregelen. Het inregelen van de CV voorkomt dat er onnodig veel water wordt gecirculeerd (wat zorgt voor een hoger gasgebruik) en dat het gecirculeerde water op een juiste en gelijkmatige wijze door de radiatoren van het pand stroomt. Op die manier zorgen wij ervoor dat de temperatuur overal gelijk is.

Evohome systeem
De andere optie is het Evohome Systeem: een systeem waarmee de temperatuur in iedere ruimte apart geregeld wordt door een eigen tijd- en temperatuurprogramma. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat alleen de ruimtes die worden gebruikt op bepaalde tijdstippen worden verwarmd .

Installatie en advies
Of het nu gaat om het waterzijdig inregelen of om de installatie van het Evohome systeem: onze specialisten kunnen u voorzien van het beste advies. Bovendien kunnen zij ervoor zorgen dat iedere ruimte in uw pand weer de juiste temperatuur krijgt. Neem contact met ons op via 0800-1220 voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Ik ben geïnteresseerd inMaak hier uw keuze in informatie

Brochure/informatiepakket
Ik wil graag teruggebeld worden
Ik wil graag een afspraak met een adviseur

*
*
*
*
*
*
Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


Start typing and press Enter to search