Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

WTW Installaties

Bijna alle nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig gebouwd met een goed geïsoleerde, ‘dichte schil’ en hebben een WTW-unit.  

Een WTW-unit, of voluit warmteterugwin-unit, is een balansinstallatie. Luchttoevoer en luchtafvoer zijn in balans. Er wordt zowel vervuilde lucht uit de woning afgezogen als verse lucht van buiten aangezogen. Het voordeel is dat er geen ventilatieroosters nodig zijn. 

Afgevoerde en aangevoerde lucht stroomt door een warmtewisselaar met gescheiden kanalen. In de winter komt de aangevoerde lucht langs het kanaal met afgevoerde (warme) lucht, waardoor de verse buitenlucht opgewarmd wordt. Let op, de vuile en verse luchtstromen worden dus NIET gemengd. De WTW-unit is voorzien van filters die de inkomende en uitgaande lucht filteren op stofdeeltjes. Volgens de richtlijnen van de fabrikant moet de unit elke maand worden gereinigd met de stofzuiger en moeten ongeveer 1x per jaar de filters worden vervangen.

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Op zoek naar het gemak van een abonnement?

Met een abonnement hoeft u nergens aan te denken. Wij houden in de gaten wanneer uw apparaten toe zijn aan onderhoud. En: onze storingsdienst en onderhoudsmonteurs staan 24/7 voor u klaar.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.