Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Certificeringen

Hoge kwaliteit aan service en dienstverlening

In de energie- en installatiebranche zijn diverse certificaten, die een soort keurmerk zijn welke aangeven dat een bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen en verplichtingen. Energie Service Friesland zorgt ervoor dat de medewerkers goed geschoold blijven en alles weten van de meeste actuele ontwikkelingen. Dankzij de certificering weet u zeker dat u de beste kennis in huis haalt en bovendien bent u verzekerd van een hoge kwaliteit service- en dienstverlening!

UNETO-VNI. Dé ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. UNETO-VNI is een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland en is continu in gesprek met overheid en politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties. Energie Service Friesland is aangesloten bij deze organisatie.

F-gassen (STEK) certificaat. De F-gassen verordening geeft aan hoe, door wie en hoe vaak onderhoud en reparaties uitgevoerd moeten worden. Het is een regelgeving omtrent schadelijke broeikasgassen (HFK’s, SF6) en ozonlaagafbrekende stoffen (HCFK’s). Energie Service Friesland is gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden aan koelmiddel in airconditioning of warmtepomp.

VCA. Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

OK CV-label. Dit label staat voor veilig en zuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen mogen onder dit label uw CV-ketel inspecteren en onderhouden. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw CV-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant.

Sterkin. Is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties bevordert en beheert de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs, alsmede voor installateurs van duurzame energie installaties.

Kenteq. Energie Service Friesland is een erkend leerbedrijf. Kenteq draagt technische kennis en advies over aan technische vaklieden.

ro_covrij_xl_rgb

ro_COvrij. De Gasketelwet is een wettelijke regeling die vakbekwaamheidseisen stelt aan alle cv-monteurs en bedrijven die gasverbrandingstoestellen (lees ketels) installeren, repareren en/of onderhouden. Het komt er op neer dat na afloop van de uitgevoerde werkzaamheden de monteur zijn werkzaamheden controleert en daar de resultaten vastlegt. Dat kan op een formulier, een tablet of een speciale telefoon app.

Kiwa BRL 6000-25 logo NL

BRL 6000-25. Alleen gecertificeerde installatiebedrijven met vakbekwame installatie- en onderhoudsmonteurs mogen werkzaamheden uitvoeren aan gasgestookte cv-installaties, gas-sfeerhaarden, warmtapwatertoestellen en luchtverwarmers. De eisen waaraan deze installatie- en onderhoudsmonteurs moeten voldoen, zijn geformuleerd in paragraaf 1.8 van Bouwbesluit 2012.

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.