Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

CV-ketel advies

Advies aanschaf nieuwe cv-ketel

Iedere woon- en leefsituatie vraagt om een andere cv-ketel. Daarom werkt Energie Service Friesland samen met alle gerenommeerde fabrikanten en hebben we uitgebreide kennis van diverse typen, soorten en merken. Onze adviseurs helpen u de cv-ketel te kiezen die u het meeste comfort oplevert.

 

Kopen of huren?

U kunt bij Energie Service Friesland een cv-ketel kopen of huren. Als u een cv-ketel koopt adviseren wij u om ook een onderhoudsabonnement af te sluiten of door te laten lopen. Zo bent u verzekerd van onderhoud en 24/7 service bij storingen.

Als u een cv-ketel bij Energie Service Friesland huurt, betaalt u eenmalig voor de installatiekosten en daarnaast een vast bedrag per maand, gedurende de gehele levensduur van de cv-ketel. Reparaties, onderhoud en het vervangen van onderdelen binnen de behuizing zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.