CV-ketel advies

Advies aanschaf nieuwe cv-ketel

Iedere woon- en leefsituatie vraagt om een andere cv-ketel. Daarom werkt Energie Service Friesland samen met alle gerenommeerde fabrikanten en hebben we uitgebreide kennis van diverse typen, soorten en merken. Onze adviseurs helpen u de cv-ketel te kiezen die u het meeste comfort oplevert.

 

Kopen of huren?

U kunt bij Energie Service Friesland een cv-ketel kopen of huren. Als u een cv-ketel koopt adviseren wij u om ook een onderhoudsabonnement af te sluiten of door te laten lopen. Zo bent u verzekerd van onderhoud en 24/7 service bij storingen.

Als u een cv-ketel bij Energie Service Friesland huurt, betaalt u eenmalig voor de installatiekosten en daarnaast een vast bedrag per maand, gedurende de gehele levensduur van de cv-ketel. Reparaties, onderhoud en het vervangen van onderdelen binnen de behuizing zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Ik ben geïnteresseerd in

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl