Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Warmtepompen

Als u uw huis wilt verduurzamen – of als uw cv-ketel vervangen moet worden – is een warmtepomp het overwegen waard. Een warmtepomp onttrekt warmte uit de bodem, de lucht of het grondwater. Die warmte wordt omgezet in bruikbare energie in de vorm van stroom. U gaat dus meer stroom gebruiken, maar geen of veel minder gas. Omdat het stroomverbruik omhoog gaat is ons advies een warmtepomp te combineren met PV-panelen (zonnepanelen).     

Wilt u een warmtepomp gaan gebruiken, dan is een goed geïsoleerd huis een voorwaarde. Zonder vloer-, gevel en dakisolatie heeft een warmtepomp te weinig capaciteit om uw woning op temperatuur te houden.  

Een warmtepomp verwarmt het water op een andere manier, waardoor het water minder warm wordt dan bij een cv-ketel op gas. Bij een cv-systeem met radiatoren is het water door de leidingen ongeveer 70°C, bij een warmtepomp maximaal 50°C. Daarom is een warmtepomp heel geschikt voor vloerverwarming. Door de lagere temperatuur is er minder energie nodig.  

Wij adviseren u graag over de geschiktheid van uw woning voor een warmtepomp en over de verschillende typen warmtepompen. 

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Op zoek naar het gemak van een abonnement?

Met een abonnement hoeft u nergens aan te denken. Wij houden in de gaten wanneer uw apparaten toe zijn aan onderhoud. En: onze storingsdienst en onderhoudsmonteurs staan 24/7 voor u klaar.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.