Over ons

24 uur per dag 7 dagen in de week

Ruim 30.000 huishoudens kunnen op ons rekenen 
Energie Service Friesland is al meer dan 40 jaar de grootste onafhankelijke serviceorganisatie in Friesland op het gebied van verwarming, warm water, koeling en duurzame technieken. De nieuwste ontwikkelingen volgen we op de voet, waardoor wij onze klanten de hoogste service en het beste advies kunnen bieden. Service, duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Lees meer over ons en onze medewerkers
Lees meer over Energie Service Friesland

Service
Meer dan 35.000 huishoudens  vertrouwen op de ervaren en vakbekwame servicemonteurs van Energie Service Friesland. Met een 24-uurs servicedienst staan de klimaatmakers altijd voor u klaar, ook in het weekeinde en tijdens feestdagen. Bovendien bepaalt u zelf het tijdstip waarop een  monteur of adviseur langskomt.

Duurzaamheid
Het stimuleren van duurzame energie past in onze missie. Als klimaatmakers vinden we het belangrijk om op een goede en duurzame manier met de wereld om te gaan. Daarin staan we niet alleen, steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat ze zélf het verschil kunnen maken. De roep om duurzame energie en energiebesparende producten wordt dan ook steeds luider.
Onze adviseurs en installateurs kunnen u uitstekend adviseren over energiebesparende maatregelen en duurzame installaties. Bovendien werken wij nauw samen met gerenommeerde fabrikanten van CV-ketels, zonnepanelen en warmtepompen.

Kwaliteit
Ons team van onderhoudsmonteurs, servicemonteurs en servicetechnici zijn goed opgeleid en houden de technische ontwikkeling scherp in de gaten. Ook volgen ze cursussen en workshops in ons eigen instructielokaal. Als organisatie hebben we de benodigde CERTIFICATEN en ook onze monteurs zijn gecertificeerd en gediplomeerd voor bijvoorbeeld  waterzijdig inregelen en service en onderhoud van warmtepompen. En als we de kennis niet in eigen huis hebben, werken we samen met gerenommeerde PARTNERS. Als klant van Energie Service Friesland bent u daardoor verzekerd van kwaliteit! Energie Service Friesland heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij horen graag van klanten wat hun ervaring is geweest met onze buitendienst en binnendienst. Daarom een aantal referenties.

Werken bij Energie Service Friesland
Energie Service Friesland is een vooruitstrevend, dynamisch bedrijf met 50 betrokken medewerkers die op een professionele en collegiale manier samenwerken. Snelle service, klantgericht werken en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden voor Energie Service Friesland. Ben je geïnteresseerd in een functie bij Energie Service Friesland, kijk dan op vacatures.

Met ondersteuning van subsidie uit het Europees Sociaal Fonds werkt Energie Service Friesland aan Duurzame Inzetbaarheid.

Logo Europese Unie - Europees sociaal fonds

Digitale nieuwsbrief ‘Klimaatbericht’
Energie Service Friesland geeft regelmatig een digitale nieuwsbrief uit. Hierin staan de nieuwste producten op het gebied van verwarming, actuele nieuwtjes over energiebesparing en de scherpe aanbiedingen van Energie Service Friesland.
Wilt u de digitale nieuwsbrief ‘Klimaatbericht’ ontvangen, geef dan uw e-mailadres door via het aanmeldformulier Klimaatbericht.

Start typing and press Enter to search