Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Thermostaten

Met de thermostaat die gekoppeld is aan uw CV-ketel regelt u zelf de temperatuur in uw woning. Energie Service Friesland heeft thermostaten voor elke woning en elk type CV-ketel. 

Slimme thermostaat 

Met een slimme thermostaat kunt u, waar u ook bent, altijd de temperatuur regelen met uw smartphone of tablet. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. De bediening is heel eenvoudig en kan bijdragen aan een besparing op uw gasgebruik. De slimme thermostaat communiceert veilig via wifi en waarschuwt als er een storing is. 

Servicepartner Honeywell 

Energie Service Friesland is al jarenlang servicepartner van Honeywell. Wij adviseren u daarom ook om een merkgebonden kamerthermostaat of een thermostaat van Honeywell aan te schaffen. Een thermostaat van Honeywell is van uitstekende kwaliteit en past op elke CV-ketel. Alle thermostaten van Honeywell worden uitvoerig getest en het oordeel over comfort, gebruiksgemak en energieverbruik is zeer positief.  

Advies thermostaten 

Bent u op zoek naar een andere of slimme thermostaat? Energie Service Friesland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0513-724687. 

Of u vult onderstaand formulier in en dan wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een advies op maat. 

Op zoek naar het gemak van een abonnement?

Met een abonnement hoeft u nergens aan te denken. Wij houden in de gaten wanneer uw apparaten toe zijn aan onderhoud. En: onze storingsdienst en onderhoudsmonteurs staan 24/7 voor u klaar.

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.