Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Werken bij Energie Service Friesland

Vacatures

Wegens succesvolle groei heeft Energie Service Friesland onderstaande vacatures openstaan.

Vacature: Servicemonteur

Vacature: Installatiemonteur

Vacature: Werkvoorbereider

Open sollicitaties

Zijn er op dit moment geen openstaande vacatures of staat de vacature waar jij naar op zoek bent niet op onze site, maar ben jij wel geïnteresseerd in een functie bij Energie Service Friesland? Wij zijn altijd geïnteresseerd in goed gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten. Een open sollicitatie met CV kunnen je per e-mail sturen aan personeelszaken@energieservice.nl.

Stages

Ben je op zoek naar een stageplaats of afstudeeropdracht? Energie Service Friesland biedt verschillende mogelijkheden aan studenten om hun theoretische kennis in praktijk toe te passen. Bij ons krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding ervaring op te doen of een afstudeeropdracht uit te voeren. Dit geldt voor technische en binnendienst functies. Kijk verder op deze website om een indruk te krijgen van onze organisatie.

Wil je stage lopen bij Energie Service Friesland?

Mail je motivatie en CV naar personeelszaken@energieservice.nl t.a.v. Jolanda de Jong. Voor een goede afhandeling is het verder belangrijk dat je in je motivatie aangeeft waarom je bij ons wilt stage lopen, welke opleiding je volgt, in welk leerjaar je zit, wat je leerdoelen zijn en binnen welke periode je beschikbaar bent. We streven ernaar dat je binnen 2 weken antwoord op je stageverzoek krijgt.

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.