Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Ons verhaal

Onafhankelijk en betrouwbaar 

Energie Service Friesland is ontstaan in 1974, toen negentien Friese installateurs op verzoek van een aantal gemeentelijke gasbedrijven de Coöperatieve Vereniging Gaswacht Z.O. Friesland oprichtten. Inmiddels zijn wij de grootste onafhankelijke serviceorganisatie in Fryslân op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzaamheid. U kunt bij ons terecht voor advies, service en onderhoud, aanschaf of verhuur. We zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers die u helpen de beste en voor u voordeligste keuzes te maken. 

We hebben een professioneel team van adviseurs, servicemonteurs en installatietechnici. Allemaal goed opgeleid en up-to-date. Ons vak is voortdurend in ontwikkeling en onze mensen ontwikkelen mee. Dankzij de professionals van Energie Service Friesland kunnen zo’n 30.000 huishoudens in Friesland veilig en comfortabel wonen. Daarnaast verzorgen we voor een flink aantal bedrijven de plaatsing, inspectie en het onderhoud van grote technische installaties.  

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.