Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Abonnement

Serviceabonnement airco.

Onderhoud op uw airconditioning is belangrijk. Het verlengt de levensduur van uw airco, voorkomt dat schimmels en bacteriën de ruimte ingeblazen worden en het toestel blijft een minimale hoeveelheid energie verbruiken. Goed onderhoud voorkomt ook onnodige, dure reparaties. 

Onderhoud 

Om de airconditioning optimaal te laten functioneren, is het verstandig regelmatig onderhoud te laten plegen. F-gassen (koudemiddel) controleren of bijvullen mag u niet zelf doen, dat moet door een erkende F-gassen monteur worden gedaan. 

Uw airco krijgt eenmaal per 18 maanden een onderhoudsbeurt. U kunt een ESF Budget of een ESF Plus abonnement afsluiten. 

Bekijk onze abonnementenpagina voor de mogelijkheden. 

 

Ook een onderhoudsabonnement op uw airco? 

Wilt u meer weten over de onderhoudsabonnementen voor een airconditioning? Bel gratis naar 0513-724687 en laat u vrijblijvend informeren. Maar u kunt ook meteen online een abonnement afsluiten voor uw airconditioning. 

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.