Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Verduurzamen

Slimme verduurzaming verlaagt uw energieverbruik, biedt meer

comfort en belast het milieu minder.

Een verduurzaamd huis geeft meer comfort, bespaart op energiekosten en is minder belastend voor het milieu. Bovendien staan we voor een flinke uitdaging: in 2050 moeten volgens de Europese klimaatdoelen alle woningen van het gas af zijn.

Wat past bij u?

Advies nodig?

Wij denken graag met u mee. Zo krijgt u altijd de beste oplossing voor úw situatie.

Informatie

Goede isolatie

Voor meer binnencomfort en een gezonder binnenklimaat.

Die energietransitie dwingt ons te kiezen voor andere manieren om onze woningen te verwarmen, koelen en ventileren. Er zijn op dit gebied veel interessante ontwikkelingen. Warmtepompen zijn inmiddels een bekende techniek, maar er zijn bijvoorbeeld ook ontwikkelingen om cv-ketels op waterstof te laten werken. Dat zou vooral voor dichtbevolkte gebieden een uitkomst zijn, waar warmtepompen niet overal realiseerbaar zijn. Voor Friesland is dat nauwelijks aan de orde, tenzij het huidige gasnet wordt omgevormd naar een waterstofnet. Voorlopig is het nog niet zover, maar we vinden het wel boeiend om te volgen!

Innovaties maken het mogelijk steeds comfortabeler en duurzamer te wonen en werken. Wij geven u graag onafhankelijk advies over energiebesparende maatregelen en duurzame installaties. Zo helpen we u bij het creëren van een ideaal binnenklimaat én kunnen we bijdragen aan een duurzamere wereld.

Op zoek naar het gemak van een abonnement?

Met een abonnement hoeft u nergens aan te denken. Wij houden in de gaten wanneer uw apparaten toe zijn aan onderhoud. En: onze storingsdienst en onderhoudsmonteurs staan 24/7 voor u klaar.

24/7 bereikbaar

Persoonlijk en professioneel advies

Gecertificeerde vakmensen

Ruim 45 jaar ervaring

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.