Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

(Zonne) Boilers

Water altijd op temperatuur 

Een boiler bevat een thermisch geïsoleerd vat waarin een bepaalde hoeveelheid water continu warm wordt gehouden. Dat gebeurt bij een elektrische boiler door middel van een verwarmingselement dat aangestuurd wordt door de thermostaat. Bij een gasboiler gebeurt het op temperatuur houden van het water door middel van een gasbrander. 

Elektrische boilers

Energie Service Friesland heeft elektrische boilers van 10 liter tot wel 120 liter. Er is voor elke situatie dus wel een passende elektrische boiler. 

Gasboilers

Bij een gasboiler zorgt een gasbrander voor het op temperatuur houden van het water. Wanneer er water wordt getapt, wordt het water in de boiler automatisch aangevuld en op temperatuur gebracht. Een groot voordeel van de gasboiler is dat deze onafhankelijk werkt van de cv. Heeft u een storing in uw cv, dan kunt u met een gasboiler nog steeds warm water tappen. Bovendien warmt het water in een gasboiler erg snel op, waardoor het zeer geschikt is bij een hoog waterverbruik. Ideaal voor bijvoorbeeld restaurants.

Onderhoud

Elk verwarmings- of warmwatertoestel heeft minstens eens per 18 maanden onderhoud nodig. Goed onderhoud is hét specialisme van Energie Service Friesland. Wij bieden serviceabonnementen voor alle producten en alle merken. U kunt uw  abonnement  eenvoudig online afsluiten.  

Advies

Bent u op zoek naar een nieuw toestel? Energie Service Friesland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0513-724687. 

Of u vult onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een advies op maat. 

Op zoek naar het gemak van een abonnement?

Met een abonnement hoeft u nergens aan te denken. Wij houden in de gaten wanneer uw apparaten toe zijn aan onderhoud. En: onze storingsdienst en onderhoudsmonteurs staan 24/7 voor u klaar.

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.