Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

CV-ketels

Wij zijn specialist in CV-ketels

Gebruik maken van warm water of verwarming is voor iedereen de normaalste zaak van de wereld geworden. Zonder er bij na te denken zetten we de kraan open voor warm water of geven we de thermostaat opdracht om het tot 20 graden te verwarmen. Kortom, we kunnen niet meer zonder ons warmwater- en/of verwarmingsapparaat. Maar wat doet u op het moment dat u onder een koude douche staat of de radiatoren niet warm worden?

Klimaatmakers

Energie Service Friesland zorgt voor een prettig binnenklimaat: warm in de winter en koel in de warme zomermaanden, zowel in woningen als in bedrijfspanden, kantoren, scholen en zorgcentra. Daarom noemen wij onze ervaren en vakbekwame servicemonteurs en servicetechnici met enige trots: Klimaatmakers! Zij staan garant voor een prettig en comfortabel woon- en werkklimaat.

Advies, onderhoud en 24/7 paraat voor storingen

Uw warmwater- en/of verwarmingsapparaat is bij ons in vertrouwde handen. Onze specialisten verrichten onderhoud en verhelpen storingen aan alle warmwater- en verwarmingsapparaten. Is uw toestel niet meer te repareren, dan geven wij u gratis en vrijblijvend deskundig advies voor vervanging. U kunt een CV-ketel kopen of huren. En naast de CV-ketels kunt u bij ons ook terecht voor andere vormen van verwarming, zoals gaskachels, CV-haard of luchtverwarming.

CV-ketel kieswijzer

Om te bekijken welke CV-ketel het beste bij uw persoonlijke situatie past hebben wij voor u de CV-ketel kieswijzer ontwikkeld. Doorloop deze in een paar stappen en ontvang een offerte van de ketel(s) die voor u het geschiktst zijn.

Duurzaam

De cv-ketelkiezer

Doorloop via een aantal stappen de ketelkiezer en ontdek welke ketel het beste bij uw woonsituatie past!

CV-ketel vervangen of aanschaffen? Kopen of huren? Wij helpen je op weg.

Uw warmwater- en/of verwarmingsapparaat is bij ons in vertrouwde handen. Onze specialisten verrichten onderhoud en verhelpen storingen aan alle warmwater- en verwarmingsapparaten. Is uw toestel niet meer te repareren, dan geven wij u gratis en vrijblijvend deskundig advies voor vervanging. U kunt een CV-ketel kopen of huren. En naast de CV-ketels kunt u bij ons ook terecht voor andere vormen van verwarming, zoals warmtepompen, gaskachels, of luchtverwarming.

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.