Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Waterzijdig inregelen

Doorstroming van water zorgt voor comfort 

Een behaaglijk klimaat in huis is een belangrijke factor voor een aangenaam thuisgevoel. Soms is het lastig om het voor iedere ruimte in huis goed te regelen: de keuken is bijvoorbeeld koud, maar de badkamer lijkt op een sauna. De oorzaak van die verschillende temperaturen in huis ligt in de werking van uw CV-ketel. 

Onevenredige verdeling ketelwater 

Een ongelijke verdeling van het water in de cv-installatie zorgt ervoor dat het water bij de ene radiator sneller doorstroomt dan bij de andere. Een snellere doorstroom zorgt voor een hogere temperatuur. U kunt op verschillende manieren controle krijgen over temperatuurverschillen in huis. 

Waterzijdig inregelen 

Waterzijdig inregelen van de cv voorkomt dat er onnodig veel water wordt gecirculeerd (waardoor gasverbruik stijgt) en zorgt ervoor dat het gecirculeerde water op een juiste en gelijke wijze door de radiatoren van uw woning stroomt. Daardoor is de temperatuur overal gelijk. 

Evohome systeem

Een andere optie is het Evohome systeem: een systeem waarmee de temperatuur in iedere ruimte apart geregeld wordt door een eigen tijd- en temperatuurprogramma. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat alleen de ruimtes die u gebruikt worden verwarmd op bepaalde tijdstippen. 

Advies waterzijdig inregelen en/of Evohome systeem 

Kan het klimaat in uw woning verbeterd worden? Energie Service Friesland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0513-724687

Of u vult onderstaand formulier in en dan wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een advies op maat. 

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.