Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Airconditioning

Airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in huis. Als het buiten onaangenaam warm is, reguleert de airco de lucht in de binnenruimtes zo dat er een aangename temperatuur en luchtvochtigheid ontstaat. Maar ook bij kou kan de airconditioning in uw woning zorgen voor een prettig en leefbaar klimaat. Overweegt u een airconditioning aan te schaffen? Laat u dan eerst goed informeren over de opties en mogelijkheden.  

Energiezuinige airco 

Energie Service Friesland werkt alleen samen met de beste leveranciers. Op het gebied van airconditioning is Fujitsu de absolute nummer één, met een zeer energiezuinige airconditioning. Daarom werken we nauw samen met deze leverancier van warmtepomp-airco’s. 

De Fujitsu airco bevat een intelligente en modulerende regeltechniek, die zorgt voor een nauwkeurige temperatuur op de juiste plaats en op het juiste tijdstip. Bovendien zorgen de innovatieve DC-technologie (gelijkstroom) en de nieuwe milieuvriendelijke koudemiddelen in deze airco voor een laag energieverbruik, conform energielabel A. Ondernemers komen met deze airco in aanmerking voor de EIA-subsidieregeling. 

Onderhoud 

Een airconditioning heeft onderhoud nodig. Er zitten filters en koudemiddel in die regelmatig gecontroleerd moeten worden en minstens 1 maal per 18 maanden onderhoud nodig hebben. Energie Service Friesland is gespecialiseerd in het onderhouden van airco’s. Voor alle producten kunt u bij ons eenvoudig online een onderhoudsabonnement afsluiten. 

Airco is maatwerk 

Het plaatsen van een airco is maatwerk, omdat hij goed moet worden afgesteld op de afzonderlijke ruimtes in uw woning. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en werking van een airconditioning? Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0513-724687. 

Of u vult onderstaand formulier in en dan wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een advies op maat. 

Liever eerst wat meer lezen? Vraag via onderstaand formulier het gratis informatiepakket aan. 

De voordelen van airconditioning: 

  • Een airco zorgt voor een relatief lagere luchtvochtigheid. 
  • U bent verzekerd van schonere lucht dankzij geavanceerde filtertechnieken in de airconditioning. Dat draag bij aan een gezond binnenmilieu. 
  • Een airco levert comfort op, door het binnenklimaat optimaal te reguleren. Het apparaat kan zowel koelen als verwarmen. 

Meer weten over de werking van een airco? Lees er hier alles over. 

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.