Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Onze waarden

Service  

Service staat niet voor niets prominent in onze naam. Service is ons dagelijks werk, onze missie en onze identiteit. Primair betekent dat het voorkomen van storingen, maar als er toch iets aan de hand is zijn we 24/7 beschikbaar om het probleem te verhelpen.  

Onafhankelijk  

We werken nauw samen met gerenommeerde fabrikanten van cv-ketels, zonnepanelen en warmtepompen, maar zijn wel onafhankelijk.  

Comfort en zekerheid 

Ons doel is dat u zich comfortabel en ontspannen voelt in uw huis of bedrijf; met goed gekozen, goed werkende en goed onderhouden installaties. Installaties waar u geen omkijken naar heeft omdat u het onderhoud met een gerust hart overlaat aan Energie Service Friesland. 

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.