Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Zonnepanelen

Zonnepanelen of PV-panelen leveren schone, duurzame energie op. Met een paar panelen kunt u al flink besparen op uw elektriciteitsrekening. Als uw huis in een gunstige positie ligt en u voldoende dakoppervlak heeft, is het goed denkbaar dat uw zonnedak ruimschoots voorziet in uw stroomverbruik. Zonnepanelen zijn goed te combineren met vloerverwarming en zonneboilers. 

Voor de installatie van zonnepanelen werkt ESF samen met een aantal betrouwbare partners.   

 

 

 

 

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.