Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Airco huren

Voordelig een airco huren  

De aanschaf van een airco is geen kleine uitgave. Als u daar tegenop ziet, kunt u ook overwegen om een airco te huren voor een vast bedrag per maand. Onderhoud, reparaties en vervangen van onderdelen binnen de behuizing zijn bij de huurprijs inbegrepen. 

 

Waarom een airco huren? 

Het huren van een airco bij Energie Service Friesland heeft veel voordelen. U kunt zorgeloos genieten van een koele woning in de zomer. Daarnaast zijn reparaties, onderhoud en het vervangen van onderdelen binnen de behuizing bij de huurprijs inbegrepen. We passen geen indexering toe, waardoor u de gehele levensduur van de airco hetzelfde maandbedrag betaalt. Dat kan bij Energie Service Friesland al vanaf
€ 31,30 per maand!
 

 

In iedere ruimte een comfortabel klimaat 

De huidige airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. Daardoor is een airco ook interessant in de koelere maanden. Iedere woon- en leefsituatie vraagt om een aircosysteem op maat. Energie Service Friesland werkt samen met alle gerenommeerde fabrikanten en heeft uitgebreide kennis van diverse systemen en merken. Daardoor kunnen onze specialisten u goed helpen de beste keuze te maken. Heeft u interesse in het huren van een airco? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan via onderstaand formulier of bel met telefoonnummer 0513-724687. 

Weet u trouwens dat u ook een Airco kunt kopen bij Energie Service Friesland?

 De voordelen op een rij: 

  • Geen grote uitgave voor een airco. 
  • Vaste huurprijs (geen indexering). 
  • Gratis inspectie, onderhoud en reparaties. 
  • Uurloon en voorrijkosten inbegrepen bij de maandelijkse huurprijs. 
  • Geen onverwachte kosten. 
  • 24/7 service bij storingen. 
  • Gratis vervanging van defecte onderdelen. 
  • Vakkundige installatie door erkende installateur. 

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.