Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Combinatie van toestellen

Nog niet alle woningen zijn geschikt of voldoende geïsoleerd voor het verwarmen met een warmtepomp. Daarom wordt een cv-ketel of geiser op gas steeds vaker gecombineerd met andere toestellen. Een voorbeeld van zo’n hybride systeem is de combinatie van cv-ketel en warmtepomp. Om de ruimtes te verwarmen heeft de bovenverdieping dan bijvoorbeeld radiatoren en de benedenverdieping vloerverwarming.  

Een hybride systeem is een prima manier om te besparen op energiekosten en toch altijd verzekerd te zijn van voldoende capaciteit, want als de warmtepomp ’s winters te weinig warmte kan leveren, springt de cv-ketel bij. Primair zorgt de warmtepomp voor de warmte. Maar als de warmtepomp het niet meer aan kan, wordt de cv-ketel ingeschakeld. Dat gebeurt normaal gesproken alleen op koude dagen in de winter. 

Er zijn ook andere combinaties van toestellen mogelijk, zoals luchtverwarming met cv-ketel en warmteterugwin-unit (WTW-unit). U heeft dan drie apparaten met drie onderhoudsabonnementen. Het voordeel is dat er voor onderhoud van de drie apparaten één afspraak wordt ingepland.  

Op zoek naar het gemak van een abonnement?

Met een abonnement hoeft u nergens aan te denken. Wij houden in de gaten wanneer uw apparaten toe zijn aan onderhoud. En: onze storingsdienst en onderhoudsmonteurs staan 24/7 voor u klaar.

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.