Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Mechanische ventilatie

Een gezond binnenklimaat begint bij goed ventileren. Goede ventilatie houdt het zuurstofgehalte op peil en de lucht fris. Dat voorkomt gezondheidsklachten zoals hoofdpijn. De corona-periode heeft het belang van goede ventilatie nog eens extra benadrukt. 

Vroeger hadden de huizen natuurlijke ventilatie, maar nu de woningen steeds beter geïsoleerd zijn en minder tochten, is mechanische ventilatie nodig. Een mechanische ventilatiebox zuigt via luchtkanalen vuile lucht uit de woning naar buiten. Voor de aanvoer van frisse lucht zijn ventilatieroosters nodig. Houd die dus vooral open! Als de roosters dicht blijven is er grote kans op schimmelvorming in de badkamer.  

De mechanische ventilatiebox en de roosters moeten regelmatig schoongemaakt en onderhouden worden. Een slecht onderhouden systeem gaat lawaai maken, met als risico dat de bewoner de ventilatie uitzet en geen verse lucht meer in huis heeft.  

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Op zoek naar het gemak van een abonnement?

Met een abonnement hoeft u nergens aan te denken. Wij houden in de gaten wanneer uw apparaten toe zijn aan onderhoud. En: onze storingsdienst en onderhoudsmonteurs staan 24/7 voor u klaar.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.