Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Verhuizing doorgeven

Gaat u verhuizen en wilt u ook in uw nieuwe woning gebruik blijven maken van de diensten van Energie Service Friesland? Geef dan hieronder uw verhuizing door!

Op uw nieuwe adres zullen wij een nieuw abonnement voor het daar aanwezige toestel(len) aanmaken. Bovendien zal er voor uw nieuwe adres ook weer een nieuwe serviceovereenkomst en/of een doorlopende machtiging ingevuld moeten worden. Het abonnement op uw oude adres wordt beëindigd zodra het nieuwe abonnement in gaat op het nieuwe adres. Omdat de eventuele service- en onderhoudshistorie van het toestel(len) in uw oude woning bekend is bij ons, komen we ook graag in contact met de nieuwe bewoner. Daarom vragen we u – indien bekend – ook de gegevens van de nieuwe bewoner aan ons door te geven.

Uiteraard mag u deze informatie ook via e-mail doorgeven: abonnementen@energieservice.nl.

Verhuizing doorgeven:

"*" geeft vereiste velden aan

*
Gegevens nieuwe bewoner (indien bekend)
Telefoonnummer nieuwe bewoner
Wilt u op het nieuwe adres ook een abonnement?*
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.