Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

CV-ketel onderhoud

Het komt altijd ongelegen: een defecte cv-ketel en daardoor geen warm water en verwarming. Maar met een serviceabonnement van Energie Service Friesland hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over achterstallig onderhoud, want onze vakkundige monteurs komen periodiek langs en houden uw toestel in goede conditie. Wij bieden serviceabonnementen aan voor verschillende toestellen.

Kies voor 24/7 comfort, gemak en veiligheid en sluit vandaag nog een abonnement af.

 

Gemak, garantie en zekerheid

Met een serviceabonnement van Energie Service Friesland bent u verzekerd van goed periodiek onderhoud én staat onze servicedienst 24/7 voor u klaar. Onze vakkundige monteurs onderhouden uw cv-ketel periodiek, speuren eventuele gebreken op en repareren direct. U voorkomt daarmee storingen in uw cv-ketel en bespaart energie, want onderdelen in uw cv-ketel die verroest of versleten zijn veroorzaken een hoger gasverbruik. Bovendien gaat een goed onderhouden cv-ketel langer mee.

Service staat niet voor niets centraal in onze naam. Daarom hebben we ook voor andere toestellen onderhoudscontracten. Ook voor deze toestellen komen we periodiek langs voor onderhoud en staan we bij storing 24 uur per dag voor u klaar, dus óók in het weekend en tijdens feestdagen.

Rekenmodule serviceabonnementen

Bij elke situatie past een ander abonnement. Wilt u weten wat de maandelijkse kosten zijn van het abonnement dat bij uw situatie past? Daar komt u achter met onze rekenmodule. Na het samenstellen van uw abonnement kunt u direct klant worden. Klik op de knop onderaan het formulier, vul uw persoonlijke gegevens in en verstuur het formulier. Zodra u een bevestiging van ons ontvangt, kunt u gebruikmaken van de diensten van Energie Service Friesland. We nemen dan ook contact met u op om een afspraak in te plannen voor een periodieke onderhoudscontrole.

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.