Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare werkgever en een aantrekkelijke en vooral veelzijdige baan met een grote mate van zelfstandigheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wegens succesvolle groei van onze organisatie zoeken wij een

Servicemonteur

Wij verwachten van jou dat je enthousiast, gedreven en klantgericht werkt aan het onderhouden en oplossen van storingen aan CV-ketels en/of installaties op het gebied van verwarming en warmwater. Je denkt in oplossingen en dat doe je samen met je collega’s. Je gaat op pad met een bedrijfsauto voorzien van al het benodigde moderne gereedschap en meetapparatuur en je krijgt een tablet mee waarop je opdrachten krijgt en de administratieve handelingen kunt verwerken.

Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding of sluit binnenkort de opleiding af, hebt een VCA diploma en enige ervaring in een soortgelijke functie. Je bent in ieder geval in het bezit van rijbewijs B.

Energie Service Friesland biedt jou een uitdagende baan bij een mooi bedrijf dat door haar klanten gewaardeerd wordt om haar goede service en dienstverlening, klantgerichtheid en kwaliteit.
Wij bieden een goed salaris met passende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid voor het volgen van opleidingen en trainingen. Eigen inbreng en ontwikkeling vinden wij belangrijk.

Zoek je (ander) werk en herken je jezelf in bovenstaande omschrijving, neem dan contact met ons op.


Energie Service Friesland

T.a.v. Jolanda de Jong
E-mailadres: personeelszaken@energieservice.nl
Telefoon: 0513-611342

Post-/bezoekadres: De Werf 1, 8447 GD Heerenveen

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.