Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

CV-ketelcheck

Hoe belangrijk een goed functionerende cv-ketel is, merkt u pas als hij u letterlijk en figuurlijk in de kou laat staan. Toch is het niet nodig om meteen een nieuwe aan te schaffen. Heeft uw cv-ketel al een tijd geen onderhoud gehad? Laat hem dan tegen een vast tarief door een vakkundige monteur van Energie Service Friesland keuren.

Controlepunten

Uw ketel wordt grondig geïnspecteerd op lekkages, gasdichtheid, tapwatertemperatuur en toestelbelasting. Maar de totale lijst met punten die onze servicemonteur checkt is veel langer. De totale kosten voor deze ketelcheck bedragen € 45,- Prijs is inclusief voorrijkosten en arbeidsloon. Als tijdens de keuring blijkt dat er een storing in uw toestel zit en/of dat er een onderdeel vervangen moet worden, bespreekt onze monteur dit met u. Deze kosten vallen niet onder de cv-ketelcheck. We gaan pas aan de slag na akkoord van u.

Vraag nu een cv-ketelcheck aan

Voor een cv-ketelcheck kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis telefoonnummer 0513-724676

Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom een cv-ketelcheck?

  • Energiebesparend
  • Veiliger
  • Minder storingen
  • Goed voor het klimaat en uw portemonnee

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.