Kobus Hielkema

“Klanten die in de kou zitten weer in de warmte helpen, daar werk ik voor!”

Onze muzikale collega, tevens lid van het dweilorkest De Glasblazers uit Heerenveen, Kobus Hielkema is al meer dan 16 jaar werkzaam bij Energie Service Friesland.

Onze monteur Kobus

“Na mijn schooltijd was er niet veel werk. Ik heb me toen laten omscholen via het Arbeidsbureau. Via een BBL-traject, werken en leren opleiding, kreeg ik de kans om bij Energie Service Friesland stage te lopen. Omdat dit van beide kanten zeer goed beviel, heb ik na mijn opleiding meteen een baan aangeboden gekregen als Onderhoudsmonteur. Later heb ik nog een opleiding mogen volgen voor Servicemonteur.”

“Mijn werkgebied is Heerenveen en omstreken, maar ik word ook geregeld ingezet in regio’s waar assistentie nodig is. Dit zorgt ervoor dat mijn werk zeer afwisselend is. Het leuke van mijn werk is dat ik onderhoud en storingen verhelp bij veel verschillende klanten. Klanten die in de kou zitten weer in de warmte helpen, daar werk ik voor! De samenwerking met mijn collega’s in de binnendienst en buitendienst zorgt ervoor dat we als één team onze klanten kunnen helpen.”

Start typing and press Enter to search