Certificaten Energie Service Friesland

Hoge kwaliteit aan service en dienstverlening

In de energie- en installatiebranche zijn diverse certificaten, die een soort keurmerk zijn welke aangeven dat een bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen en verplichtingen. Energie Service Friesland zorgt ervoor dat de medewerkers goed geschoold blijven en alles weten van de meeste actuele ontwikkelingen. Dankzij de certificering weet u zeker dat u de beste kennis in huis haalt en bovendien bent u verzekerd van een hoge kwaliteit service- en dienstverlening!

Logo Uneto vni

UNETO-VNI. Dé ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. UNETO-VNI is een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland en is continu in gesprek met overheid en politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties. Energie Service Friesland is aangesloten bij deze organisatie.

Logo Stek - Energie Service Friesland is erkend leerbedrijf

F-gassen (STEK) certificaat. De F-gassen verordening geeft aan hoe, door wie en hoe vaak onderhoud en reparaties uitgevoerd moeten worden. Het is een regelgeving omtrent schadelijke broeikasgassen (HFK’s, SF6) en ozonlaagafbrekende stoffen (HCFK’s). Energie Service Friesland is gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden aan koelmiddel in airconditioning of warmtepomp.

Logo VCA

VCA. Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

Logo Kenteq

Kenteq. Energie Service Friesland is een erkend leerbedrijf. Kenteq draagt technische kennis en advies over aan technische vaklieden.

Logo Sterkin

Sterkin. Is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties bevordert en beheert de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs, alsmede voor installateurs van duurzame energie installaties.

Logo OK CV

OK CV-label. Dit label staat voor veilig en zuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen mogen onder dit label uw CV-ketel inspecteren en onderhouden. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw CV-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant.

Start typing and press Enter to search