Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Niet te warm en niet te koud dankzij airconditioning  

De jaren met warmterecords volgen elkaar steeds sneller op. We hebben een aantal hete zomers meegemaakt in Nederland en dat zal steeds vaker voorkomen. Een andere ontwikkeling is dat steeds meer mensen vanwege Covid-19 thuis zijn gaan werken en dat dat best iets blijvends zou kunnen zijn. Misschien heeft u zelf ook een aparte ruimte ingericht als kantoor. Het is dan wel prettig als u de temperatuur in die ruimte aangenaam kunt houden: warm in de winter en koel in de zomer. Datzelfde geldt uiteraard voor de slaapkamer en de rest van het huis. 

Airconditioning koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Verder zorgt het voor het ontvochtigen en het filteren van de lucht. Bij elkaar zorgt dat voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Bij Energie Service Friesland bieden we u verschillende mogelijkheden zoals een singlesplit systeem voor één ruimte en een multisplit systeem om meerdere ruimtes te koelen en te verwarmen.  

Energiezuinig aircosysteem 

Energie Service Friesland werkt al jaren samen met Fujitsu, een gerenommeerd merk van zeer energiezuinige airconditioningsystemen. U kunt bij Energie Service Friesland een aircosysteem kopen of huren. Als u een aircosysteem huurt, betaalt u maandelijks een vaste huurprijs en daarnaast eenmalig de installatiekosten.  

Onderhoud

Airconditioning heeft minstens eens in de anderhalf jaar onderhoud nodig. Onderhoud van aircosystemen is één van de specialismes van Energie Service Friesland. Het controleren van de filters en het koudemiddel gebeurt door onze STEK gecertificeerde monteurs. Door het afsluiten van een serviceabonnement bij Energie Service Friesland weet u zeker dat het onderhoud op tijd gebeurt. 

Advies en maatwerk 

Zoveel woningen zoveel situaties. Zelfs bij identieke huizen zijn er verschillen in behoefte en gebruik. Daarom komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor advies kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0513-611300, keuze 2 of maak gebruik van het contactformulier op onze website.