Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Hoe houdt u uw verwarmingstoestel in goede conditie?

klant-esf

Aan onderhoud voor een verwarmingstoestel denkt u waarschijnlijk pas op het moment dat er een storing is. En u zult altijd zien dat zo’n storing precies op een heel slécht moment komt. Als u net de deur uit moet en geen tijd hebt om te wachten op een monteur bijvoorbeeld. Of als u visite verwacht, wat in een koud huis toch een stuk minder gezellig is. Gelukkig is de onaangename verrassing van een koud huis of koude douche eenvoudig te voorkomen met een onderhoudsabonnement.

Waarom een onderhoudsabonnement?

Op uw cv-ketel moet u kunnen vertrouwen. Een ketel die niet goed functioneert levert ongemak op, maar kan ook gevaar opleveren zoals brand of rookgaslekkage door slijtage. Daarbij komt koolmonoxide (CO) vrij, een echte sluipmoordenaar. Het is belangrijk dat het toestel veilig en goed functioneert. Daarom moet uw verwarmingstoestel eens in de anderhalf jaar goed worden gecontroleerd en onderhouden.

En wat is er nu prettiger dan een gratis nummer dat u kunt bellen als er een storing is? Onze servicemonteur komt dan zo snel mogelijk langs, óók in het weekend en tijdens zon- en feestdagen.

Waarom is regelmatig onderhoud zo belangrijk?

Regelmatig onderhoud aan de cv-ketel verkleint het risico op defecten en bespaart energie. Alle energietoestellen hebben regelmatig onderhoud nodig. Dat garandeert een goede werking en zorgt voor een optimaal rendement. Zeker met de huidige hoge energieprijzen maakt een energiezuinig verwarmingstoestel een groot verschil voor uw energierekening. Bovendien gaat een goed onderhouden installatie langer mee.

Heeft een nieuwe ketel ook onderhoud nodig?

Om goed, efficiënt en veilig te functioneren heeft een cv-ketel regelmatig vakkundig onderhoud nodig. Dat geldt ook voor een nieuwe ketel. Nieuwe cv-ketels gaan bijvoorbeeld vaak niet vanzelf uit bij een te hoog koolmonoxidegehalte.

Welk abonnement past bij u?

Energie Service Friesland biedt drie verschillende serviceabonnementen: ESF Budget, ESF Plus en ESF Totaal. Ieder abonnement sluit u af inclusief uurloon, voorrijkosten, 24/7 storingsdienst en onderhoud. Wel zo voordelig! Met onze rekenmodule berekent u eenvoudig wat uw maandelijkse kosten voor het abonnement van uw keuze zijn.

De meeste klanten kiezen voor het ESF Plus abonnement. Maar welke abonnementsvorm u ook kiest, voor alle abonnementen geldt:

  • U hoeft nergens aan te denken. Wij houden in de gaten wanneer uw verwarmingstoestel toe is aan onderhoud.
  • U betaalt nooit uurloon of voorrijkosten. Alleen het materiaal wordt in rekening gebracht.
  • Storingsdienst en onderhoudsdienst staan 24/7 voor u klaar. U hoeft alleen maar 0800-1220 te bellen.

Waarom een abonnement bij Energie Service Friesland?

  • 24/7 beschikbaar
  • Ruim 45 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Gecertificeerde adviseurs

NIEUW: ESF Vrij

Wilt u liever niet vastzitten aan een abonnement? Geen probleem. U kunt onderhoud eenmalig door Energie Service Friesland laten uitvoeren. U betaalt dan uurloon, voorrijkosten en eventueel materiaal dat vervangen moet worden. Na 18 maanden ontvangt u een herinnering en kunt u, zonder verplichting, een nieuwe afspraak voor onderhoud inplannen.

Eenmalig onderhoud

Als u eenmalig onderhoud wilt laten uitvoeren betaalt u uurloon, voorrijkosten en eventueel materiaal dat vervangen moet worden.

Of u nu kiest voor een abonnement, ESF Vrij of eenmalig onderhoud, onze vakkundige monteurs van ESF staan voor u klaar!