Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Abonnementen

Met een serviceabonnement voorkomt u onaangename verrassingen

zoals een koude douche of een koud huis.

Niets is vervelender dan gebrek aan warm water en verwarming door een defecte cv-ketel of gaskachel. Voorkom dit met een serviceabonnement van Energie Service Friesland. Dankzij periodiek onderhoud door onze vakkundige monteurs blijft uw installatie veilig en goed functioneren.

Voor iedereen een passend abonnement

Energie Service Friesland biedt u de keuze uit drie verschillende serviceabonnementen; Budget, Plus en Totaal. Ieder abonnement sluit u af met inbegrip van uurloon, voorrijkosten, 24/7 storingsdienst en onderhoud. Wel zo voordelig!

Welke abonnementsvorm past het beste bij u? Bel 0513-724688 voor een persoonlijk advies.

Budget

Plus

Totaal

*Vervangen van onderdelen binnen en buiten het toestel, tot het toestel 12 jaar is. Buiten de ketel is: expansievat, overstortventiel, inlaatcombinatie, vulkraan en gaskraan.
**Bij aanmelding mag het toestel niet ouder zijn dan 5 jaar.

Op zoek naar het gemak van een abonnement?

Met een serviceabonnement van Energie Service Friesland bent u verzekerd van goed onderhoud en de 24/7 servicedienst. Onze vakkundige monteurs komen periodiek langs, speuren eventuele gebreken op en repareren direct! U voorkomt daarmee storingen en bespaart energie, want met goed onderhoud gaat een installatie langer mee.

Energie Service Friesland heeft voor vele toestellen onderhoudscontracten. Wij komen dan periodiek langs voor onderhoud en bij storing staan we 24 uur per dag voor u klaar, ook in het weekend en tijdens feestdagen.

U kunt een onderhoudscontract afsluiten voor de hiernaast genoemde toestellen. Staat uw toestel er niet bij? Neem dan contact op met onze Klantenservice via 0513-724688.

 • Combi-ketel
 • CV-haard
 • Luchtverwarming (direct of indirect)
 • Geiser / Gasboiler
 • Mechanische ventilatie
 • Warmte terugwinunit
 • Gashaard / Gevelkachel
 • Zonneboiler
 • Airconditioning
 • Warmtepomp (hybride en all-electric)
 • Heater

Liever geen abonnement?

Bij Energie Service Friesland kunt u het onderhoud ook eenmalig laten uitvoeren. U betaalt dan het uurloon en eventueel het materiaal dat vervangen moet worden. Na 18 maanden ontvangt u een herinnering en kunt u, zonder verplichting, een nieuwe afspraak voor onderhoud inplannen. Voorrijkosten zijn inbegrepen. 

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Voorkom storingen

Eenmalig onderhoud?

Wilt u liever geen serviceabonnement afsluiten?
Bij Energie Service Friesland kunt u het
onderhoud ook eenmalig laten uitvoeren.

Wat past bij u?

Advies nodig?

Wij denken graag met u mee. Zo krijgt u altijd de beste oplossing voor úw situatie.

 

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.