Zonnepanelen

Laat de zon uw energierekening betalen!

Zonne-energie; het symbool van onafhankelijkheid, duurzaamheid en een lagere energierekening. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat u de laatste jaren steeds meer zonnepanelen tegenkomt in zowel het stads- als het plattelandsbeeld. Overweegt u ook om de zon uw energierekening te laten betalen? Of wilt u weten waarom u zonnepanelen moet plaatsen? Energie Service Friesland voorziet u graag van advies over de aanschaf van zonnepanelen en uiteraard kunnen we ook de installatie voor u verzorgen!

Verwarm uw huis met zonnepanelen
Zonnepanelen installeren

Zonnepanelen, een interessante investering
Zonnepanelen zijn een verantwoorde en interessante investering om uw energierekening te verlagen. Door panelen te plaatsen weet u bovendien zeker dat u schone en duurzame energie in huis haalt. Bekijk hier een voorbeeld van het te behalen rendement.

Zonnepanelen plat dak
U kunt zonnepanelen op zowel een plat dak als op een schuin dak plaatsen. De hellingshoek is bepalend voor een optimaal rendement. Op platte daken plaatsen we de zonnepanelen dan ook schuin door middel van een frame. Op die manier kunnen we de meest optimale hellingshoek bepalen, zodat er een maximale energieopbrengst wordt gerealiseerd.

Zonnepanelen schuin dak
Wanneer uw huis een schuin dak heeft, wordt de plaatsing van de zonnepanelen bepaald door de helling van het dak. Onze specialisten weten precies op welke manier ze de panelen het beste kunnen plaatsen zodat er een optimale energieopbrengst wordt gerealiseerd.

Btw-teruggaaf zonnepanelen
Wanneer u bij Energie Service Friesland zonnepanelen aanschaft verzorgen wij de aanvraag btw-teruggaaf gratis!

Advies zonnepanelen
Bent u op zoek naar zonnepanelen? Energie Service Friesland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via ons gratis telefoonnummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze adviseurs helpen u graag met een ‘advies op maat’!

  Ik ben geïnteresseerd in  Maak hier uw keuze in informatie

  Brochure/informatiepakket
  Ik wil graag teruggebeld worden
  Ik wil graag een afspraak met een adviseur

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


  Start typing and press Enter to search