Zonnepanelen

Laat de zon je energierekening betalen!

Zonne-energie; het symbool van onafhankelijkheid, duurzaamheid en een lagere energierekening. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat u de laatste jaren steeds meer zonnepanelen tegenkomt in zowel het stads- als het plattelandsbeeld. Overweegt u ook om de zon uw energierekening te laten betalen? Of wilt u weten waarom u zonnepanelen moet plaatsen? Energie Service Friesland voorziet u graag van advies over de aanschaf van zonnepanelen en uiteraard kunnen we ook de installatie voor u verzorgen!

Zonnepanelen, een interessante investering
Zonnepanelen zijn een verantwoorde en interessante investering om uw energierekening te verlagen. Door panelen te plaatsen weet u bovendien zeker dat u schone en duurzame energie in huis haalt. Bekijk hier een voorbeeld van het te behalen rendement.

Zonnepanelen plat dak
U kunt zonnepanelen op zowel een plat dak als op een schuin dak plaatsen. De hellingshoek is bepalend voor een optimaal rendement. Op platte daken plaatsen we de zonnepanelen dan ook schuin door middel van een frame. Op die manier kunnen we de meest optimale hellingshoek bepalen, zodat er een maximale energieopbrengst wordt gerealiseerd.

Zonnepanelen schuin dak
Wanneer uw huis een schuin dak heeft, wordt de plaatsing van de zonnepanelen bepaald door de helling van het dak. Onze specialisten weten precies op welke manier ze de panelen het beste kunnen plaatsen zodat er een optimale energieopbrengst wordt gerealiseerd.

Lees meer over de werking en het rendement van zonnepanelen op de pagina ‘Hoe werken zonnepanelen’.

Subsidiemogelijkheden zonnepanelen
Voor particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen zijn er diverse mogelijkheden om subsidie te ontvangen vóór aanschaf of na aanschaf van zonnepanelen. In het overzicht hieronder ziet u welke mogelijkheden dat zijn.

Particulieren
Vereniging van Eigenaren (VvE)
Sportverenigingen
Bedrijven
Agrariërs
BTW Teruggave
BTW Teruggave
Subsidieregeling: Energiebesparing en Duurzame Energie (RVO)
Diverse regelingen: MIAVAMILKIAEIASDE+2017
Subsidieregeling: ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop‘ (alleen in Friesland, SDE+2017

Advies zonnepanelen
Bent u op zoek naar zonnepanelen? Energie Service Friesland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via ons gratis telefoonnummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze adviseurs helpen u graag met een ‘advies op maat’!

Ik ben geïnteresseerd inMaak hier uw keuze in informatie

Brochure/informatiepakket
Ik wil graag terug gebeld worden
Ik wil graag een afspraak met een adviseur

*
*
*
*
*
*
Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief

Start typing and press Enter to search