Boilers

Water altijd op temperatuur

Een boiler is een apparaat met daarin een thermisch geïsoleerd vat. Hierin wordt een bepaalde hoeveelheid water continu warm gehouden. Het op temperatuur houden van het water gebeurt bij een elektrische boiler door middel van verwarmingselement dat aangestuurd wordt door de thermostaat. Het op temperatuur houden van het water gebeurt bij een gasboiler door middel van een gasbrander.

Elektrische boiler van Energie Service Friesland
Energie Service Friesland heeft elektrische boilers van 10 liter tot wel 120 liter, waardoor de elektrische boiler geschikt is voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Voor elke situatie is er dus wel een passende elektrische boiler.

Gasboilers
Bij een gasboiler wordt een bepaalde hoeveelheid water continu warm gehouden. Het op temperatuur houden van het water gebeurt bij een gasboiler door middel van een gasbrander. Wanneer er water wordt getapt wordt het water in de boiler automatisch aangevuld en op temperatuur gebracht. Een groot voordeel van de gasboiler is dat deze onafhankelijk werkt van de CV. Heeft u een storing in uw CV, dan kunt u met een gasboiler nog steeds warm water tappen. Bovendien warmt het water in een gasboiler erg snel op, waardoor het zeer geschikt is wanneer u veel water verbruikt. Ook voor bijvoorbeeld restaurants is een gasboiler ideaal.

Onderhoud
Elk verwarmings- of warmwatertoestel heeft minstens eens per 18 maanden onderhoud nodig. De Klimaatmakers van Energie Service Friesland zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van goed onderhoud. Voor alle producten kunt u bij Energie Service Friesland terecht voor een serviceabonnement. Klik hier als u meteen online een abonnement wilt afsluiten.

Advies boilers
Bent u op zoek naar een nieuw toestel? Energie Service Friesland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze adviseurs helpen u graag met een ‘advies op maat’!

  Ik ben geïnteresseerd in  Maak hier uw keuze in informatie

  Brochure/informatiepakket
  Ik wil graag teruggebeld worden
  Ik wil graag een afspraak met een adviseur

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


  Kies het abonnement dat bij u past

  Energie Service Friesland biedt u de keuze uit drie verschillende serviceabonnementen. Ieder abonnement sluit u af met inbegrip van uurloon, voorrijkosten, 24/7 storingsdienst en onderhoud. Wel zo voordelig!

  ESF BUDGET

  • U betaalt de onderdelen.
  • Storingen worden verholpen tegen uurloon.

  ESF PLUS

  • U betaalt de onderdelen.
  • Afsluitbaar voor alle toestellen ongeacht de leeftijd.

  ESF TOTAAL

  • Gratis vervangen van onderdelen binnen en buiten* het toestel, tot het toestel 12 jaar is.
  • Bij aanmelding mag het toestel niet ouder zijn dan 5 jaar.

  *Buiten de ketel wordt mee bedoeld: expansievat, overstortventiel, inlaatcombinatie, vulkraan en gaskraan.

  Start typing and press Enter to search