Waar op te letten bij het kiezen van een ketel?

Een cv-ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee. Het is verstandig om je bijtijds te oriënteren op een nieuwe ketel en niet te wachten totdat je cv-ketel het begeeft. Want er is veel keus en dat is aan de ene kant mooi, maar het maakt het ook lastig kiezen!

Steeds geavanceerder en zuiniger
De techniek staat niet stil en de huidige generatie ketels is weer veel zuiniger en geavanceerder dan de oude. Maar welke ketel past het beste bij jouw situatie? De ketelkiezer op onze website helpt je op weg bij die keuze.

Welke ketel past bij jouw woonsituatie?
Welk type cv-ketel voor jou de beste keus is hangt van meerdere factoren af. Zoals welk merk en type ketel je nu hebt en of je tevreden bent over je huidige verwarming en warmwatervoorziening. Misschien heeft er in jouw woning de afgelopen jaren een verbouwing plaatsgevonden of ben je dat van plan. Of misschien wil je je douche vervangen door een bad of wil je een tweede badkamer die je tegelijk met de andere badkamer van warm water kunt voorzien. En ook het verduurzamen van je huis door isolatie of zonnepanelen maakt verschil. Het zijn allemaal aspecten die bepalend zijn voor jouw ketelkeuze. Want als je toch een nieuwe ketel nodig hebt, kan het maar beter meteen de beste voor jou zijn.

Persoonlijk advies
Via de online ketelkiezer krijg je in een paar stappen een eerste advies en kun je eenvoudig een offerte aanvragen. Liever een vrijblijvend advies aan huis van één van onze adviseurs? Geen probleem, we komen graag bij je langs voor een persoonlijk advies op basis van jouw woonsituatie.

Start typing and press Enter to search