Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

CV-ketel kopen

Deskundig advies bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel

Welke cv-ketel past het beste bij uw woon- en leefsituatie? Hoe weet u of u de juiste keuze maakt? Voordat u tot aanschaf overgaat, is het verstandig u te laten informeren met een advies op maat. Daarmee bespaart u zowel kosten als energie!

Adviesgesprek

Iedere woon- en leefsituatie vraagt om een andere cv-ketel. Daarom werkt Energie Service Friesland samen met alle gerenommeerde fabrikanten en hebben we uitgebreide kennis van diverse typen, soorten en merken. Plan een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs. Die kan u helpen de cv-ketel te kiezen die u het meeste comfort oplevert.

Cv-ketel kieswijzer

Op zoek naar een nieuwe energiezuinige cv-ketel? Doorloop in vier stappen onze ketelkieswijzer. U ziet dan direct welke cv-ketel het beste bij uw woonsituatie past. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een offerte op maat.

Cv-ketel aanschaffen

Wilt u een cv-ketel aanschaffen via Energie Service Friesland, vul dan onderstaand formulier in voor een vrijblijvende afspraak of bel 0513-724687.

Alle merken

Energie Service Friesland is een onafhankelijke organisatie en geeft advies over alle bekende en minder bekende cv-ketelmerken. Niet alleen voor de aanschaf, maar ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht.

Weet u trouwens dat u ook een cv-ketel kunt  huren  bij Energie Service Friesland?

Ik ben geïnteresseerd in

Let op: We kunnen door drukte tijdelijk geen adviesgesprekken inplannen voor nieuwe klanten. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Met passie voor het vak helpen we ruim 30.000 huishoudens met onze service.

Reviews

Bekijk alle reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met vriendelijke, klantgerichte medewerkers. Wij helpen u de beste en voordeligste keuzes te maken. 

Geïnformeerd blijven?

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Contact

De Werf 1, Heerenveen
Telefoon: 0800-1220 (gratis) of 0513-611300
E-mail: info@energieservice.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en duurzame technieken? Handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.