Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Update maatregelen omtrent Corona virus

Update 15-06-2021

Nu er steeds meer mensen gevaccineerd zijn en de besmettingen dalen, hebben wij besloten om de gemaakte afspraken een dag van tevoren niet meer na te bellen met vragen of er corona gerelateerde klachten zijn.

Klanten die bij ons geregistreerd zijn met een 06-nummer, ontvangen vanaf nu een dag van tevoren een SMS-bericht met daarin de aankondiging van de afspraak en een Covid opmerking.

 

 

15-04-2020

In de eerste weken van de Corona crisis hebben wij het onderhoud stilgelegd om onbedoelde verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Sinds de ‘intelligente lockdown’ hebben wij de nodige maatregelen getroffen. Wij volgen nu de laatste richtlijnen van het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van het RIVM en Techniek Nederland.

Conform de richtlijnen van het RIVM en Techniek Nederland starten wij het onderhoud gecontroleerd op. De onderhoudsafspraken worden voorlopig telefonisch met u afgesproken. Dit doen wij zodat wij met u kunnen overleggen of wij het onderhoud voor u en voor ons veilig kunnen uitvoeren. Maar ook om te vragen of u het onderhoud nu of op een later tijdstip wilt laten uitvoeren. Dat mag ook en daar hebben wij alle begrip voor.

Wij hebben er alle vertrouwen in u nu en in de toekomst op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen blijven bedienen.