Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

Thermostaten

Zelf de temperatuur van uw verwarming regelen 
Met de thermostaat die gekoppeld is aan uw cv-ketel regelt u zelf de temperatuur in uw woning. Energie Service Friesland heeft thermostaten voor elke woning en elk type cv-ketel. 

Slimme thermostaat 
Met een slimme thermostaat kunt u, waar u ook bent, altijd de temperatuur regelen met uw smartphone of tablet. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. De bediening is heel eenvoudig en kan bijdragen aan een besparing op uw gasgebruik. De slimme thermostaat communiceert veilig via wifi en waarschuwt als er een storing is. 

Servicepartner Honeywell 
Energie Service Friesland is al jarenlang servicepartner van Honeywell. Wij adviseren u daarom ook om een merkgebonden kamerthermostaat of een thermostaat van Honeywell aan te schaffen. Een thermostaat van Honeywell is van uitstekende kwaliteit en past op elke cv-ketel. Alle thermostaten van Honeywell worden uitvoerig getest en het oordeel over comfort, gebruiksgemak en energieverbruik is zeer positief. 

Advies thermostaten 
Bent u op zoek naar een andere of slimme thermostaat? Energie Service Friesland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0513-724687. 

Of u vult onderstaand formulier in en dan wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een advies op maat. 

Ik ben geïnteresseerd in

Wat vinden klanten?

24/7 comfort, dat is onze belofte. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean ligula eget dolor massa socis natoque et magnis?

Binnen een uur geholpen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean ligula eget dolor massa socis et magnis!

Voornaam Achternaam, Plaatsnaam

Bekijk reviews ›

Waarom Energie Service Friesland?

24/7 comfort. Dat is lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa socis natoque et magnis.