Stop koolmonoxidevergiftiging!

Brandweer Nederland start samen met Brandwonden Stichting een campagne tegen koolmonoxidevergiftiging.

Begin deze maand is Brandweer Nederland samen met de Brandwonden Stichting een Campagne gestart om mensen te waarschuwen voor koolmonoxidevergiftiging. Een belangrijke inzet want veel mensen herkennen de symptomen niet, omdat die lijken op griep. Wij als service- & onderhoudsbedrijf willen iedereen er alert op maken dat het belangrijk is dat een CV-ketel periodiek onderhouden wordt door een erkend en gecertificeerd bedrijf en dat het monteren van een koolmonoxidemelder in huis essentieel is om koolmonoxidevergiftiging tegen te gaan. Er wordt nog veel gedacht dat oude geisers en CV-ketels de boosdoeners zijn. Alleen nu blijkt dat het de vrij nieuwe CV-installaties treft.

Honeywell koolmonoxidemelder

Gemak, garantie en zekerheid
Met een serviceabonnement van Energie Service Friesland bent u verzekerd van goed onderhoud en de 24/7 servicedienst. Onze vakkundige monteurs komen periodiek langs, speuren eventuele gebreken op en repareren het direct! U voorkomt daarmee storingen en bespaart energie. Uw installatie gaat bij goed onderhoud langer mee!

Wordt uw CV-ketel nog niet onderhouden? Sluit dan nu direct een serviceabonnement af en u ontvangt GRATIS een koolmonoxidemelder geïnstalleerd en wel! Indien uw CV-ketel al onderhouden wordt en u nog niet in het bezit bent van een koolmonoxidemelder, ook dan kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak op telefoonnummer 0513 – 611 300. Voor € 50,-* inclusief de koolmonoxidemelder hangen wij hem bij u op. Speciaal voor de ESF Exclusief leden geldt een prijs van € 42,50!**

* Actiecode voor niet ESF Exclusief leden: KM17MRTBR
** Actiecode voor ESF Exclusief leden: KM17MRTEXCL

  Bestelformulier

  Mijn bestelling: 39-18 Koolmonoxidemelder twv. € 46,80*
  39-15 Rookmelder twv. € 33,80*
  39-17 Rookmelder twv. € 22,00*
  Opmerking(en)

  *Aanschafprijs is exclusief plaatsing en verzendkosten.

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ik ben al klant bij Energie Service Friesland
  Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

  Start typing and press Enter to search