Partners van Energie Service Friesland

Samen sta je sterker!

Samen sta je sterker en weet je meer. Dat is het gedachtegoed dat schuilgaat achter de samenwerkingsverbanden die Energie Service Friesland heeft met diverse partijen. Hieronder vindt u een overzicht van de partners van Energie Service Friesland.

Official partner Culturele Hoofdstad 2018 - Energie Service Friesland

2018 is Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa. Energie Service Friesland ondersteunt dit evenement door lid te zijn van Club2018. In 2018 worden er in Fryslân diverse culturele activiteiten georganiseerd met als doel om onze mooie provincie te promoten. Wilt u meer informatie over alle projecten, kijk dan op www.2018.nl.

Cleantech logo

Cleantech Fryslân is een netwerk van bedrijven, kennisinstellingen en overheden die actief zijn in de markt van schone en duurzame technologie. Zij wil actief werken aan de realisatie van schone technologie in de regio Fryslân en dit op termijn opschalen naar Noord-Nederland. Cleantech Fryslân onderscheidt zich door een sterk doe-karakter: zij is gericht op het realiseren van groene en schone businesscases en projecten waarbij de behoefte van de participanten centraal staat.

Dutef logo

Energie Service Friesland maakt deel uit van Duurzame Techniek Fryslân (DuTeF). Deze Friese organisatie is opgericht in 2005 en ontwikkelt in samenwerking met de Provincie Fryslân en de Friese gemeenten ideeën voor het gebruik van duurzame technieken. DuTef zet zich in voor het gebruik van duurzame technieken in nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten. De bedrijven die bij DuTef zijn aangesloten, onderscheiden zich in de markt door kennisoverdracht en samenwerking op het gebied van duurzaamheid en duurzame energie.

Start typing and press Enter to search