Ludwig Maychrzak

Goed luisteren naar de wensen van de klant en deze in de praktijk realiseren

Ludwig is 56 jaren jong en bekleedt de functie van Coördinator Kwaliteit en Projecten. “Ik ben gespecialiseerd in diverse diensten van Energie Service Friesland, waaronder klimaatbeheersing in een woning, een bedrijfspand of instelling. Daarnaast waarborg ik de kwaliteit binnen Energie Service Friesland, zoals ISO 9001. Wij zijn voor verschillende activiteiten gecertificeerd. Hiervoor worden wij jaarlijks geauditeerd. Wanneer wij niet voldoen aan de voorwaarden van een certificering, mogen wij bepaalde werkzaamheden niet uitvoeren. Je begrijpt dus hoe belangrijk dit voor ons is. Comfort in een woning, bedrijfspand of instelling wordt steeds belangrijker. Elke klant heeft zijn eigen comfortwens, daarom is maatwerk vaak gewenst.”

Ludwig, onze Coördinator Kwaliteit en Projecten
Coördinator Kwaliteit en Projecten

Onderhoud van grote stookinstallaties (SCIOS)

Energie Service Friesland is SCIOS gecertificeerd; het inspecteren en onderhouden van CV-installaties van 100 kW en meer behoort tot een van onze specialismen. Besteedt u de keuring aan ons uit, dan weet u zeker dat u voldoet aan de wettelijke eisen. “De eigenaar van een openbaar gebouw is verantwoordelijk voor de stookinstallatie in het pand, hier zijn eigenaren vaak niet van op de hoogte. Een combinatie van meerdere gaswandtoestellen naast elkaar met een totaal capaciteit van 100 kW en meer, cascaderegeling, valt ook onder deze SCIOS certificering.”

Meer weten over SCIOS?
Wilt u meer weten over SCIOS? Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de wettelijke eisen en wat Energie Service Friesland daarin voor u kan betekenen. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search