Help, de cv-ketel is kapot! 

Een defect aan de cv-ketel komt natuurlijk altijd op een moment dat het héél slecht uitkomt. Als je verlangt naar een warm bad bijvoorbeeld, of als je thuiskomt uit je werk en je huis wordt niet warm. Vervelend, maar het kan ook nog gevaarlijk zijn als de ketel door achterstallig onderhoud kuren begint te vertonen. Een vervuilde ketel kan bijvoorbeeld koolmonoxide gaan lekken, wat serieus gevaar oplevert voor je gezondheid en zelfs voor je leven!  

 

Dezelfde dag een monteur 

Laten we niet meteen uitgaan van dat ergste scenario en gewoon eens kijken welke gevolgen een defecte ketel heeft. Heb je geen service- en onderhoudsabonnement, dan kun je voor hoge kosten komen te staan en word je niet altijd meteen geholpen. Heb je wel een contract, dan biedt ESF 24/7 service en komt er in ieder geval dezelfde dag nog een monteur langs om de storing te verhelpen. Het kan natuurlijk voorkomen dat een defect onderdeel niet op voorraad is. Dan zit je soms een dag langer zonder warm water of verwarming, maar gelukkig hebben we altijd elektrische kacheltjes om het leed te verzachten. 

Laat je op tijd adviseren
Branderautomaat, pomp, warmtewisselaar en boiler zijn kostbare onderdelen van een cv- ketel. Als zo’n onderdeel kapotgaat en je ketel is al wat ouder, dan kan het verstandiger zijn de cv-ketel te vervangen. Een cv-ketel gaat ongeveer 13-15 jaar meeBlijkt de cv-ketel defect te zijn en moet hij vervangen worden, dan komt er eerst een adviseur vrijblijvend langs om de situatie op te nemen en de mogelijkheden door te nemen. 

Na het geven van de opdracht kan het nog een paar dagen duren voordat de ketel vervangen wordt. Daarom is het verstandig om bijtijds een advies aan te vragen over vervanging. Heb je een serviceabonnement bij ESF, dan geven onze onderhoudsmonteurs op tijd aan wanneer de cv-ketel zijn beste tijd heeft gehad. 

Geen enkel apparaat heeft het eeuwige leven. Maar met een service- en onderhoudsabonnement weet je in ieder geval dat je cv-ketel goed wordt verzorgd en dat een storing snel wordt verholpen.  

  Ik ben geïnteresseerd in  Maak hier uw keuze in informatie

  Brochure/informatiepakket
  Ik wil graag teruggebeld worden
  Ik wil graag een afspraak met een adviseur

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


  Start typing and press Enter to search