Thermostaten

Hoe regelt u de temperatuur van uw verwarming?

Met een thermostaat regel je de temperatuur in je woning. Een thermostaat is een klein kastje waarmee je met drukknoppen, een schakelaar of een display de warmte kunt regelen. De thermostaat is gekoppeld aan het centrale verwarmingssysteem en zorgt dus voor een aangenaam leefklimaat in je huis. Energie Service Friesland heeft voor elke woning en elke situatie een thermostaat.

Thermostaat van Honeywell
Kies voor een slimme thermostaat

Slimme thermostaat
Waar u ook bent, thuis, op uw werk of buiten, u kunt altijd uw CV regelen op uw smartphone en/of tablet. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. De bediening is zeer eenvoudig. Met zijn slimme aanwezigheidsdetectie en klokprogramma’s weet de thermostaat altijd hoe warm het in huis moet zijn en draagt hij bij aan verlaging van uw gasgebruik. Hij reageert alerter dan gewone thermostaten en communiceert veilig.

Evohome van Honeywell
Met evohome heeft u de controle. U regelt eenvoudig de temperatuur in uw huis en kunt u ook energie besparen. 75% van de energie die een huishouden verbruikt, gaat naar verwarming en warm water. Verlaag uw energiekosten door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Bovendien heeft evohome veel slimme functies waarmee u eenvoudig de verwarming van uw huis, geheel naar uw persoonlijke wens, instelt en regelt. Deze video vertelt u precies hoe evohome werkt.

Servicepartner Honeywell
Energie Service Friesland is al vele jaren servicepartner van Honeywell. Wij adviseren u daarom ook om, naast een merk gebonden kamerthermostaat, een thermostaat van Honeywell aan te schaffen. Een thermostaten van Honeywell is kwalitatief zeer goed en past op elke CV-ketel.

Honeywell heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van kamerthermostaten. Efficiënte, energiebesparende comfortproducten die er voor zorgen dat u altijd opstaat of thuiskomt in een aangenaam verwarmd huis. De nieuwe Chronotherm Touch is uitvoerig getest en het oordeel over comfort, gebruiksgemak en energieverbruik was zeer positief. Om u zorgeloos te laten genieten van deze hoogwaardige klokthermostaat geeft Honeywell u bovendien vijf jaar volledige garantie!

Advies thermostaten
Bent u op zoek naar een nieuwe thermostaat? Energie Service Friesland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze adviseurs helpen u graag met een ‘advies op maat’!

  Ik ben geïnteresseerd in  Maak hier uw keuze in informatie

  Brochure/informatiepakket
  Ik wil graag teruggebeld worden
  Ik wil graag een afspraak met een adviseur

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


  Start typing and press Enter to search