Isolatie

Goede isolatie van je woning is het halve werk

Een van de belangrijkste energiebesparende maatregelen die u kunt nemen voor uw woning is isolatie. Isolatie helpt in de winter om tocht en kou buiten uw woning te houden en in de zomer blijft het huis lekker koel door het isolatiemateriaal. Daarmee bespaart u aanzienlijk op het energieverbruik en de kosten.

Zorg dat uw huis goed geïsoleerd is
Bespaar energiekosten met een goede isolatie van uw huis

Soorten isolatie
Woningen die tussen 1930 en 1980 zijn gebouwd, zijn vaak slecht geïsoleerd. Dat betekent niet dat u daar geen verandering in kunt aanbrengen. Ook in een later stadium kunt u de woning op diverse manieren isoleren. Zowel vloer- en dakisolatie als gevelisolatie kunnen zorgen voor een grove besparing op uw energierekening.

Investeren is terugverdienen
Als u besluit om te investeren in woningisolatie, dan kunt u de kosten gemiddeld binnen drie tot vijf jaar terugverdienen. Een woning isoleren is geen grote klus: binnen een dag is uw woning voorzien van de juiste isolatie. Ook kunnen wij u bijpraten over de eventuele subsidie voorzieningen.

Isoleerexperts
Energie Service Friesland heeft experts in dienst die alles weten over het isoleren van uw woning. Iedere woon- en leefsituatie vraagt om een andere advies. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze adviseurs helpen u graag met een ‘advies op maat’!

Subsidieregelingen
Bent u eigenaar van een woning of een (bedrijfs-)pand? En wilt u energiebesparende maatregelen uit laten voeren? Dan komt u waarschijnlijk in aanmerking voor subsidie. Op de pagina Subsidieregelingen houden wij voor u bij welke mogelijkheden er zijn.

Ik ben geïnteresseerd inMaak hier uw keuze in informatie

Brochure/informatiepakket
Ik wil graag terug gebeld worden
Ik wil graag een afspraak met een adviseur

*
*
*
*
*
*
Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief

Start typing and press Enter to search