Storing?

Bel gratis 0800 – 1220

ATAG
I 36 EC CW5

Wie van comfort houdt, kiest voor ATAG techniek. Je staat er meestal niet bij stil. Het is vaak heel gewoon: thuiskomen in een warm huis of genieten van een warm bad na een lange werkdag. Thuiskomen in je comfort zone. Jouw thuis. De plek, waar je jezelf kunt zijn. Bij ATAG vinden we dat iedereen recht heeft op maximaal comfort. In jouw comfort zone, waar je kunt genieten van een aangename temperatuur. Daarom kiezen we ervoor samen te werken met zogenaamde ATAG SelectDealers. Dit zijn speciaal getrainde installateurs die weten hoe de ATAG toestellen de beste bijdrage leveren aan jouw comfort zone.

ATAG
I 36 EC CW5

  • Blijvend hoog rendement dankzij RVS warmtewisselaar gedurende de hele levensduur.
  • Compact toestel met groot warmwatercomfort.

Hoe werkt de actie?

U heeft de ketelkieswijzer doorlopen. Hieruit blijkt dat de ATAG I 36 EC CW5 ketel het beste bij uw persoonlijke situatie past. Vul uw naam, e-mail en telefoonnummer in en dan nemen wij contact met u op.

Actie omschrijving

Na het doorlopen van de kieswijzer, ontvangt u direct advies welke CV ketels het meest geschikt zijn voor uw persoonlijke situatie.
Wanneer u daar een keuze in heeft gemaakt neemt Energie Service Friesland nog contact met u op en ontvangt u vervolgens onze offerte.

Technische specificaties

Afmeting h x b x d (cm) 44 x 70 x 27,5
Gaskeur CW klasse 5
Nominaal CV vermogen bij 80/60˚C in kW 28.3

Interesse?
Neem contact op:

[contact-form-7 id="1298" title="Sidebar contact ketelkiezer"]

Waarom Energie Service Friesland?

  • Betrouwbaar, al meer dan 40 jaar ervaring
  • Kwaliteit en veiligheid staat hoog in het vaandel
  • Hoogste service 24/7 ook in het weekend en tijdens zon- en feestdagen