Thermostaten

Zelf de temperatuur van uw verwarming regelen!

Met de thermostaat, die gekoppeld is aan uw CV-ketel, regelt u zelf de temperatuur in uw woning. Energie Service Friesland heeft volop keuze in thermostaten: voor elke woning, elke type CV-ketel en voor alle situaties.

Een slimme of normale thermostaat?
Keuze uit verschillende thermostaten

Slimme thermostaat
Waar u ook bent, thuis, op uw werk of onderweg, u kunt altijd de temperatuur regelen met uw smartphone of tablet. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. De bediening is zeer eenvoudig en kan bijdragen aan een besparing van uw gasgebruik. De slimme thermostaat communiceert veilig via wifi en waarschuwt u als er een storing is.

Servicepartner Honeywell
Energie Service Friesland is al vele jaren servicepartner van Honeywell. Wij adviseren u daarom ook om een merk gebonden kamerthermostaat of een thermostaat van Honeywell aan te schaffen. Een thermostaat van Honeywell is kwalitatief zeer goed en past op elke CV-ketel.

Honeywell heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van kamerthermostaten. Efficiënte, energiebesparende comfortproducten die er voor kunnen zorgen dat u altijd opstaat of thuiskomt in een aangenaam verwarmd huis. Alle thermostaten worden uitvoerig getest en het oordeel over comfort, gebruiksgemak en energieverbruik is zeer positief.

Advies thermostaten
Bent u op zoek naar een andere of slimme thermostaat? Energie Service Friesland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze adviseurs helpen u graag met een ‘advies op maat’!

  Ik ben geïnteresseerd in  Maak hier uw keuze in informatie

  Brochure/informatiepakket
  Ik wil graag teruggebeld worden
  Ik wil graag een afspraak met een adviseur

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


  Start typing and press Enter to search