Onderhoud CV-ketel

Een serviceabonnement ontzorgt

Niets is vervelender dan gebrek aan warm water en verwarming veroorzaakt door een defecte CV-ketel.  Een onderhoudscontract van Energie Service Friesland ontzorgt. Onze vakkundige monteurs zorgen er middels periodieke controles voor dat u niet meer hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw installatie. Er zijn verschillende soorten abonnementen waaruit u kunt kiezen. Klik hier als u meteen online een abonnement wilt afsluiten.

Kies het abonnement dat bij u past
Met een serviceabonnement van Energie Service Friesland bent u verzekerd van onze 24/7 servicedienst

Gemak, garantie en zekerheid
Met een serviceabonnement van Energie Service Friesland bent u verzekerd van goed onderhoud. Onze vakkundige monteurs onderhouden uw CV-ketel periodiek, speuren eventuele gebreken op en repareren het direct! U voorkomt daarmee storingen in uw CV-ketel en bespaart energie: onderdelen in uw CV-ketel die verroest of versleten zijn veroorzaken immers onnodig gasverbruik. Met goed onderhoud gaat uw CV-ketel langer mee.

Energie Service Friesland staat garant voor goed onderhoud en service, daarom hebben we ook voor andere toestellen onderhoudscontracten. Ook voor deze toestellen komen we periodiek langs voor onderhoud en bij een storing staan wij 24 uur per dag voor u klaar, ook in het weekend en tijdens feestdagen.

Rekenmodule serviceabonnementen

Bij elke situatie past een ander abonnement. Benieuwd wat de maandelijkse kosten zijn van het abonnement dat bij uw situatie past? Onze rekenmodule berekent hoe hoog uw kosten zijn. Na het samenstellen van uw abonnement kunt u direct klant worden. Klik op de knop onderaan het formulier, vul uw persoonlijke gegevens in en verstuur het formulier. Zodra u een bevestiging van ons ontvangt, kunt u gebruik maken van de diensten van Energie Service Friesland. We nemen bovendien contact met u op om een afspraak in te plannen voor een periodieke controle.

  Ik ben geïnteresseerd in  Maak hier uw keuze in informatie

  Brochure/informatiepakket
  Ik wil graag teruggebeld worden
  Ik wil graag een afspraak met een adviseur

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


  Start typing and press Enter to search