Advies aanschaf nieuwe CV-ketel

Iedere woon- en leefsituatie vraagt om een andere CV-ketel. Daarom werkt Energie Service Friesland samen met alle gerenommeerde fabrikanten. Door onze uitgebreide kennis van diverse typen, soorten en merken kunnen onze adviseurs u helpen de beste keuze te maken! Wij vinden het belangrijk dat onze klant hetzelfde comfort behoudt en of er op vooruit gaat.

Kopen of huren?

U kunt bij Energie Service Friesland een CV-ketel kopen of huren. Om hier een juiste keuze in te maken hangt af van uw persoonlijke situatie. Wanneer u een CV-ketel koopt bij Energie Service Friesland is het toestel uw eigendom en adviseren wij u om direct het onderhoudsabonnement in te laten gaan of door te laten lopen. Zo bent u verzekerd van onderhoud en 24/7 service bij storingen.

Wanneer u een CV-ketel bij Energie Service Friesland  huurt, betaalt u eenmalig de installatiekosten en daarnaast een vastbedrag per maand de gehele levensduur lang. Reparaties, onderhoud en het vervangen van onderdelen binnen de behuizing is bij de huurprijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak

Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan via onderstaand formulier of bel met telefoonnummer 0513-611300.

  Ik ben geïnteresseerd in  Maak hier uw keuze in informatie

  Brochure/informatiepakket
  Ik wil graag teruggebeld worden
  Ik wil graag een afspraak met een adviseur

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


  Start typing and press Enter to search