CV-ketels

Wij zijn specialist in CV-ketels

Gebruik maken van warm water of verwarming is voor iedereen de normaalste zaak van de wereld geworden. Zonder er bij na te denken zetten we de kraan open voor warm water of geven we de thermostaat opdracht om het tot 20 graden te verwarmen. Kortom, we kunnen niet meer zonder ons warmwater- en/of verwarmingsapparaat. Maar wat doet u op het moment dat u onder een koude douche staat of de radiatoren niet warm worden?

Onze installateurs hebben ervaring met alle soorten cv ketels
Cv ketels in alle soorten en maten

Klimaatmakers
Energie Service Friesland zorgt voor een prettig binnenklimaat: warm in de winter en koel in de warme zomermaanden, zowel in woningen als in bedrijfspanden, kantoren, scholen en zorgcentra. Daarom noemen wij onze ervaren en vakbekwame servicemonteurs en servicetechnici met enige trots: Klimaatmakers! Zij staan garant voor een prettig en comfortabel woon- en werkklimaat.

Advies, onderhoud en 24/7 paraat voor storingen
Uw warmwater- en/of verwarmingsapparaat is bij ons in vertrouwde handen. Onze specialisten verrichten onderhoud en verhelpen storingen aan alle warmwater- en verwarmingsapparaten. Is uw toestel niet meer te repareren, dan geven wij u gratis en vrijblijvend deskundig advies voor vervanging. U kunt een CV-ketel kopen of huren. En naast de CV-ketels kunt u bij ons ook terecht voor andere vormen van verwarming, zoals gaskachels, CV-haard of luchtverwarming.

CV-ketel kieswijzer
Om te bekijken welke CV-ketel het beste bij uw persoonlijke situatie past hebben wij voor u de CV-ketel kieswijzer ontwikkeld. Doorloop deze in een paar stappen en ontvang een offerte van de ketel(s) die voor u het geschiktst zijn.

Ik ben geïnteresseerd inMaak hier uw keuze in informatie

Brochure/informatiepakket
Ik wil graag teruggebeld worden
Ik wil graag een afspraak met een adviseur

*
*
*
*
*
*
Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


Start typing and press Enter to search