Airconditioning

Prettig binnenklimaat

Overweegt u een airconditioning aan te schaffen voor uw woning of kantoorruimte? Laat u dan goed informeren over de opties en mogelijkheden. Airconditioning zorgt ervoor dat de ruimtes in uw huis een prettig klimaat krijgen. Als het buiten onaangenaam warm is, dan reguleert de airco de lucht in de binnenruimtes op zo’n manier dat er een aangename temperatuur en luchtvochtigheid ontstaat. Niet alleen bij warmte, maar ook bij kou kan de airconditioning in uw woning zorgen voor een prettig en leefbaar klimaat.

Installatie van airconditioning
Installatie van een airco

Energie Service Friesland zet de voordelen van een airconditioning voor u op een rij:

 • Een airco zorgt voor een relatief lagere luchtvochtigheid.
 • U bent verzekerd van schonere lucht dankzij geavanceerde filtertechnieken in de airconditioning. Een airco draagt daarmee zorg aan een gezond binnenmilieu.
 • Bovendien zorgt een airco voor meer comfort, omdat deze de mogelijkheid geeft om het klimaat optimaal te reguleren. Het apparaat kan zowel koelen als verwarmen.

Meer weten over de werking van een airco? Lees er hier alles over.

Energiezuinige airco
Energie Service Friesland werkt alleen samen met de beste leveranciers, zo ook op het gebied van airconditioning. Fujitsu is in Nederland de absolute nummer één en levert een zeer energiezuinige airconditioning. Om die reden werken wij dan ook nauw samen met deze leverancier van warmtepomp airco’s.

De Fujitsu airco bevat een intelligente en modulerende regeltechniek, waardoor de airconditioning zorgt voor een nauwkeurige temperatuur op de juiste plaats en op het juiste tijdstip. Bovendien zorgen de innovatieve DC-technologie (gelijkstroom) en de nieuwe milieuvriendelijke koudemiddelen in deze airco voor een laag energieverbruik, conform energielabel A. Ondernemers komen in aanmerking voor de EIA-subsidieregeling.

Onderhoud
Een airconditioning heeft onderhoud nodig. In een airco zitten filters en koudemiddel, deze moeten regelmatig gecontroleerd worden en minstens 1 maal per 18 maanden van onderhoud worden voorzien. De Klimaatmakers van Energie Service Friesland zijn gespecialiseerd in het onderhouden van airco’s. Voor alle producten kunt u bij Energie Service Friesland een serviceabonnement afsluiten. Klik hier als u meteen online een abonnement wilt afsluiten.

Airco is maatwerk!
Het plaatsen van een airco is maatwerk, doordat deze goed moet worden afgesteld op de afzonderlijke ruimtes bij u in huis of op kantoor. Wilt u meer weten over de werking en mogelijkheden van een airconditioning? Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze adviseurs helpen u graag met een ‘advies op maat’! Liever eerst wat meer inlezen? Speciaal voor u hebben we een informatiepakket samengesteld waarin u meer leest over de mogelijkheden.

  Ik ben geïnteresseerd in  Maak hier uw keuze in informatie

  Brochure/informatiepakket
  Ik wil graag teruggebeld worden
  Ik wil graag een afspraak met een adviseur

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


  Start typing and press Enter to search