SCIOS

Onderhoud van grote stookinstallaties

Openbare gebouwen zijn vaak voorzien van installaties van 100 kW of meer. Voor deze installaties gelden speciale regels met betrekking tot keuring, controle en onderhoud. Alleen bedrijven die voldoen aan de eisen van SCIOS (Stichting Certificering Onderhoud en Inspectie van Stookinstallaties) mogen inspecties uitvoeren bij dergelijke installaties. SCIOS beheert het kwaliteitssysteem van stookinstallaties vanaf 100 kW en installaties met geschakelde kleine toestellen.

Het inspecteren en onderhouden van CV-ketels behoort tot een van onze specialismen
Energie Service Friesland is SCIOS gecertificeerd

SCIOS

Energie Service Friesland is SCIOS gecertificeerd; het inspecteren en onderhouden van CV-ketels behoort tot een van onze specialismen. Besteedt u de keuring aan ons uit, dan weet u zeker dat u voldoet aan de wettelijke eisen.

SCIOS, wettelijke regeling
De eigenaar van een openbaar gebouw is verantwoordelijk voor de stookinstallatie in het pand. Bij de ingebruikname van professionele gasgestookte installaties met een totaal vermogen van 100 kW of meer vereist de wet een certificaat en een minimale vierjaarlijkse inspectie. Voor alle stookinstallaties is bovendien een Eerste Bijzondere Inspectie (EBI) verplicht. Gemeenten zien toe op de uitvoering van onderhoud en inspectie.

SCIOS-contract
U kunt bij Energie Service Friesland een zogeheten SCIOS-contract afsluiten. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd en verrichten de keuringen en het onderhoud aan de grote installaties. Met een SCIOS-contract verzekeren bedrijven zich van een stookinstallatie die altijd aan de wettelijke keuringseisen voldoet. Bovendien heeft een SCIOS-contract vele voordelen.

Meer weten over SCIOS?
Wilt u meer weten over SCIOS? Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de wettelijke eisen en wat Energie Service Friesland daarin voor u kan betekenen. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben geïnteresseerd inMaak hier uw keuze in informatie

Brochure/informatiepakket
Ik wil graag teruggebeld worden
Ik wil graag een afspraak met een adviseur

*
*
*
*
*
*
Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


Start typing and press Enter to search