Gratis zakelijke Energie-Check

Met een energieplan kunt u duizenden euro’s per jaar besparen!

Op het gebied van energiebesparing valt er voor bedrijven en organisaties nog veel winst te behalen. Verouderde installaties, een verkeerd gebruik, koudebruggen… Er kunnen veel oorzaken zijn van kostbaar energieverlies. Met een aantal kleine aanpassingen kunt u uw energienota vaak al een stuk omlaag brengen. Een goed energieplan kan u, afhankelijk van uw situatie en soort bedrijf, wel duizend euro’s per jaar opleveren.

Huur een waterontharder bij Energie Service Friesland
Installatie van een warmtepomp

Energie Service Friesland biedt u nu een GRATIS Energie Bespaar Check aan. Onze energie-adviseur inspecteert samen met u het bedrijfspand en controleert de verwarming, de verlichting en de ventilatie. Tegelijkertijd checken we of de isolatie verbeterd kan worden. Bovendien bekijken we meteen of er mogelijkheden zijn om zelf op een aantrekkelijke wijze energie op te wekken, bijvoorbeeld via zonnepanelen. Na de Energie Bespaar Check ontvangt u van ons een Energieplan met advies op maat.

Plus… extra Energie cheques!
Natuurlijk laat u ook uw medewerkers graag mee profiteren van deze unieke actie van Energie Service Friesland. Zij kunnen met de bijgeleverde Energie cheques korting krijgen op hun zonnepanelen, een airco of een nieuwe CV-ketel. Ook een collectief serviceabonnement voor alle personeelsleden is een interessante mogelijkheid.

Wilt u meer weten over de zakelijke Energie Check of een afspraak maken? Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil graag dat Energie Service Friesland langs komt voor een GRATIS zakelijke Energie-Check

*
*
*
*
*
*
*
Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Start typing and press Enter to search