Zonneboilers

Warm water door zonne-energie

Een zonneboiler is een apparaat wat bestaat uit een geïsoleerde vat en een collector. In het vat wordt een bepaalde hoeveelheid water op temperatuur gebracht met behulp van de zon.

Kies voor een zonneboiler

Warm water door zonne-energie
Een zonneboiler maakt gebruik van zonne-energie voor het verwarmen van water. Dat betekent dat u geen energiekosten hebt voor het verwarmen van het water.

Om een zonneboiler te kunnen gebruiken, wordt er een zonnecollector op het dak van uw woning geplaatst. De zonnecollector is aangesloten op een buizenstelsel met daarin water of een andere vloeistof. Met de opgevangen zonne-energie verwarmt de zonnecollector de vloeistof, waarna de vloeistof de warmte door het buizenstelsel naar het voorraadvat van de boiler transporteert. Op die manier wordt het water verwarmd. Het voorraadvat kunt u aansluiten op een cv-ketel, zodat het water uit het voorraadvat wordt naverwarmt. Zo bent u altijd verzekerd van warm water!

Subsidieregelingen
Bent u eigenaar van een woning of een (bedrijfs-)pand? En wilt u energiebesparende maatregelen uit laten voeren? Dan komt u waarschijnlijk in aanmerking voor subsidie. Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Onderhoud
Elk verwarmings- of warmwatertoestel heeft minstens eens per 18 maanden onderhoud nodig. De Klimaatmakers van Energie Service Friesland zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van goed onderhoud. Voor alle producten kunt u bij Energie Service Friesland terecht voor een serviceabonnement. Klik hier als u meteen online een abonnement wilt afsluiten.

Advies zonneboilers
Bent u op zoek naar een nieuw toestel? Energie Service Friesland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze adviseurs helpen u graag met een ‘advies op maat’!

Ik ben geïnteresseerd inMaak hier uw keuze in informatie

Brochure/informatiepakket
Ik wil graag teruggebeld worden
Ik wil graag een afspraak met een adviseur

*
*
*
*
*
*
Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


Start typing and press Enter to search